Bang Jensen tilbyder

Døre og vinduer

Vi tilbyder levering og montering af vinduer og døre til alle typer huse og bygninger.

Hos Bang Jensen bestræber vi os på, at du som kunde føle dig i trygge og pålidelige hænder. Vi ved, at en udskiftning af døre og vinduer kan være en jungle, hvor spørgsmål om udseende, mærker og priser dukker op. Vi gør derfor vores bedste for at vejlede dig i den rigtige retning, når du planlægger en udskiftning af vinduer og døre, så vi sikrer, at du opnår præcis det resultat du drømmer om.

En udskiftning af vinduer og døre, kan være med til at skabe mere lys og atmosfære i hjemmet og ikke mindst kan en udskiftning bidrage med et bedre indeklima. Fra 1. januar 2021 er energikravene til vinduer og yderdøre blevet skærpet, det betyder, at du fremover kun kan vælge A-mærkede vinduer med 3 lag glas. Nogle af fordelene ved at udskifte dine gamle vinduer med nye A-mærkede er, at du får reduceret din varmeregning og dit hus stiger et helt niveau på energimærkningsordningen, hvilket er en stor fordel, hvis du står over for et salg.

Vi arbejder med følgende producenter af vinduer og døre:

  • STM har i mere end 40 år fokuseret på kvalitet, produktudvikling og service. Det har gjort STM Vinduer A/S til en førende dansk producent af vinduer og døre i træ og træ/aluminium.
  • VELFAC A/S producerer vinduer til både klassiske og moderne huse, og de tilbyder på træ og træ-alu vinduer. VELFAC er kendt for deres tynde sprosser og rammer, som sikrer maksimalt lysindfald.
  • Rationel Vinduer A/S tilbyder vinduer og døre, som egner sig godt til renovering af ældre huse eller nyere arkitekttegnede bygninger. De har en klassisk stil og synes benyttes ofte til dannebrogsvinduer eller bondehusvinduer. Rationel tilbyder trævinduer eller træ alu vinduer.
  • Velux er kendt for deres produktion af ovenlysvinduer, som findes i mange forskellige typer og størrelser. Velux tilbyder både vinduer i træ, med plastoverflade, hvidmalede samt redningsvinduer. Velux fås desuden med forskelligt udstyr som fx gardiner, fjernbetjening eller skodder.

Vi er eksperter i udskiftning af døre og vinduer.

Tagarbejde

Vi tilbyder mange forskellige typer tagarbejde, og vi bestræber os på at dig til de bedste og mest rentable løsninger i forbindelse med tagarbejdet.  Vi tilbyder nyt tag, tagarbejde og tageftersyn.

Hos Bang Jensen er vi behjælpelige, hvad enten dit hus trænger til et nyt tag, en reparation af det gamle eller bare et eftersyn.
Vi udfører alle former for tagarbejde, og vi er altid klar med gode råd og ideer omkring valg af tagtyper, ovenlysvinduer, kviste osv.

Vi har mere end 15 års erfaring med tagarbejder og sætter en ære i, at vores arbejde lever op til alle regler og retningslinjer, og går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Vi tilbyder blandt andet følgende typer tag:

  • Tegltag
  • Tagpap
  • Ståltag
  • Betontagsten
  • Naturskiffertag
  • Eternit
Bang Jensen Tømrer & Snedker

Trænger huset til nyt tag? Det klarer vi!

Totalentreprise

Vi tilbyder totalentrepriser på dit byggeri, så du kan føle dig tryg under hele processen og undgå bekymringer i forhold til koordinering af håndværkere, tidsperspektiv og pris.

Ved at vælge en totalentreprise skal du ikke bekymre dig om at lave aftaler med mange forskellige håndværkere. Vi står for koordineringen og aftaler, og vi påtager os ansvaret for at give dig et trygt byggeforløb, der bliver færdigt til aftalt tid og til den rigtige pris.

Vi arbejder sammen med dygtige og pålidelige håndværkere, som heller ikke går på kompromis med vores værdier for kvalitet og dansk håndværk.

Bang Jensen Tømrer & Snedker

Vil du have bygget nyt? Så ring til Bang Jensen.

Renovering & ombygning

Tekst kommer snart!

En lille opfriskning eller den helt store tur?